Laden Evenementen

« Alle Evenementen

100 DAGEN IN HET LICHT – 2e editie

19 oktober, 2018 @ 5:00 pm - 27 januari, 2019 @ 5:00 pm

Niels & Anika (1)

100 Dagen In Het Licht is gestart op 30 maart

Goed nieuws!

De 2e editie start op 19 oktober dit jaar.

Wil je daar bij zijn? Je bent van harte welkom.

Ga de ruimte ervaren achter al je gedachtes en ideeën over het leven. Een ruimte van zijn.

 

Heb je eigenlijk alles wat je wou maar mist er toch iets?

Heb je moeite om jezelf in te brengen?

Leef je met angst in je systeem?

Loop je vast in je relaties?

Zit je veel in je hoofd?

 

Het licht op jou

Laat het licht 100 dagen lang op jou schijnen, zodat vernauwingen en beperkende gedachtes worden gezien en liefdevol oplossen. Ontspan in een vrijer leven en vindt een grotere draagkracht in jezelf.
Wij staan klaar om jou liefdevol te begeleiden naar de ruimte die je werkelijk bent. We zijn committed dieper te verbinden in een staat van zijn zodat je gaat leven wie je werkelijk bent. En we leren jou dat te delen met de wereld om jou heen.

 

Inclusief:
Wekelijks samenkomen met een kleine groep;
Elke dag een opdracht die je rechtstreeks kunt integreren in je leven;
Individuele coaching helemaal voor jouw proces;
All inclusive weekend retreat;
100 dagen in het licht werkboek;
Luisteroefeningen en handleiding met alle aandacht voor jou gemaakt.

 

Voor wie:
Je bent bereid volledig te leven;
Je doet wat de opdracht is;
Je gaat het zijn helemaal integreren in je leven. Angst is prima, breng dat in;
Je bent bereid om naar een gezond zelf te gaan;
Geen andere cursussen, helings sessies, therapieen, medicijnen, drugs, alcohol of sigaretten tijdens deze 3 maanden;
Je bent klaar om vanuit je kern te gaan leven.

 

Leef wie je werkelijk bent

De meeste mensen zijn op zoek. Willen iets halen voor dat kleine ‘ik’. Wij bieden je een zicht op dat ‘ik’ en een andere ruimte. Een van moeiteloos het leven ontvangen. Ben je klaar om zoeken te verruilen voor vinden? Ben je klaar om moeiteloos en vreugdevol te creeeren? Ben je bereid om niet werkende verhalen op te geven? Steeds weer terug naar die ruimte. Ga leven wie je werkelijk bent en neem daar vanuit je plek in in de wereld.

 

100 DAGEN IN HET LICHT

Wil je je aanmelden of wil je meer informatie? Mail info@nielsmooij.nl of bel Niels 06 1758 7220 / Anika 06 1303 1233

 

 

Over Anika

Ik leefde mijn droom werkend als danseres, wonend op 2hoog in Amsterdam samen met mijn dochter. Maar ik vond het maar hard werken en vroeg mij af of er niet meer geluk in het leven mogelijk zou zijn.
Ik ging uit mijn comfort zone:
Begin juli 2016 zette ik mijn spullen op zolder en vertrokken we met de auto om een reis te maken door Zuid Europa. En vervolgens, langer dan verwacht, bleven we twee jaar op Ibiza wonen in de natuur.
In de stilte kon ik mijn eigen natuur beter horen en ik leerde meer te ontspannen, te leven vanuit vertrouwen, en te navigeren op gevoel. Ik begon groepen waarbij mensen op een authentieke manier in diep vervullend contact met elkaar gaan.
Een belangrijke sleutel tot het moment van nu is het toelaten van alles wat er is en daar is vertraging en oefening voor nodig.
Door met Niels samen te leven ervaar ik, met de spiegel van de ander, op dagelijks niveau wat het is om te leven vanuit mijn heelheid, in plaats van focussend op alles wat er mis is en nog opgelost moet worden. Heel vanzelfsprekend eigenlijk.
Ik realiseer me ten diepste dat alle cursussen die ik ooit heb gedaan mij expert hebben gemaakt in dat wat ik niet ben, terwijl dat wat ik wel ben daaronder geduldig aan het wachten was.
Ik wil heel graag dat jij dit ook ervaart: de ‘missing link’ om helemaal te gaan leven wie je werkelijk bent.

 

 

Over Niels

Ik tik deze woorden en denk even terug naar waar het begon in mij; het vechten tegen het leven. Ik heb als kind op zeven verschillende scholen gezeten. Ik woonde op m’n 15e op mezelf, werkte in de bouw als metselaar.
Ik ervoer al vroeg in mijn leven wat vechten was: strijden tegen mezelf en tegen anderen. Het was een mooie leerschool om vanuit daar stap voor stap te kijken wat het dan wel was. Begon naast het bouwwerk aan de avondschool en zes jaar later was ik sportleraar. Ik vond dat er in dat werk te weinig aandacht voor het individu was en startte op m’n 21e een coaching/sport bedrijf voor ZMOK kinderen.
Omdat ik vroeger liefdevolle begeleiding in het leven gemist had, vond ik het tijd om dat nu zelf aan die kids te geven.
Op me 28e had ik m’n innerlijk kind genoeg doorvoeld, met de mooie spiegel van zo’n 120 kids. Ik ging op reis door India en Zuid Amerika om in stilte te wandelen en drie keer tien daagse stilte te doen.
Vanuit daar ontstond meer verstilling.
Dit wou ik in de wereld brengen door een eetcafe met meditatie yoga en bezielde muziek. Dat was een te grote stap en na een half jaar vertrok ik en vluchtte naar een tent in de duinen. Toen kwam Aguila, mijn zoon.
Ik begon weer te werken als coach en startte nielsmooij.nl om mensen stap voor stap te begeleiden in hun bewustzijn proces. Nu vijf jaar later, na 43 retreats en reizen zelf georganiseerd te hebben en mee met organisaties te zijn geweest, voel ik dat ik met een kleine vaste groep 100 dagen dagen op wil trekken en op een liefdevolle manier mechanismes aan te raken waar wat licht op mag schijnen.
Super welkom, ik nodig je uit.

 

100 DAGEN IN HET LICHT

We komen elke donderdagavond samen met de groep van 18:30 – 21:30
De weekend retreat is van vrijdag 30 maart 17.00 tot zondag 1 april 15.00
En de laatste dag is op 7 juli van 10:00 – 17:00

Gegevens

Begin:
19 oktober @ 5:00 pm
Einde:
27 januari, 2019 @ 5:00 pm